Recepční se během hovoru podívá do vašeho kalendáře, nabídne volné termíny a ten domluvený do něj zapíše. Kalendář zůstává váš, jen do něj recepční pustíte.
V Nastavení kalendáře v administraci přepněte na jinou možnost a uložte. V Google Kalendáři pak v části Sdílet s konkrétními lidmi adresu recepční odeberte křížkem. Od té chvíle se do kalendáře nedostane.